!!

Not Registered?

Welcome!  Please register to view all of the new posts and forum boards - some of which are hidden to guests.  After registering and gaining 10 posts you will be able to sell and buy items on our N'porium.

If you have any problems registering, then please check your spam filter before emailing us.  Hotmail users seem to find their emails in the Junk folder.


Thanks for reading,
The NGF Staff.

Author Topic: Where have the adverts gone???,  (Read 381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 4989
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Where have the adverts gone???,
« Reply #15 on: February 15, 2020, 11:01:28 AM »
My Adblocker is set to off for the site, but I seem to recall there being a Chrome update recently. Will you let us know how you get on Craig if you do change any settings please? @exmouthcraig
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

Online exmouthcraig

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1160
    • Awards
Re: Where have the adverts gone???,
« Reply #16 on: February 15, 2020, 12:23:40 PM »
Thanks @dannyboy, Well the old comment about sitting 1million chimpanzees down at typewriters and 1 producing Shakespeare springs to mind.

With my slate and nail technology I have allowed pop ups and adverts on NGF page only BUT as yet they have not returned, I have refreshed the page but dont know if I need to restart to enable them changes to be updated  :hmmm:

Online dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 4989
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Where have the adverts gone???,
« Reply #17 on: February 15, 2020, 12:56:48 PM »
@exmouthcraig
I have double checked and adverts and pop ups are enabled on my laptop for the forum. I have refreshed the page, shut down and restarted, but nothing has changed.  I have just looked at the forum on my mobile, via chrome and the adverts etc are there! So, I logged in to the forum on the laptop via MS Edge and Chrome and the adverts etc are there as well! So it appears that Opera is at fault, certainly in my case. :hmmm:

For your information @Tank

BUT see next post.
« Last Edit: February 15, 2020, 01:01:38 PM by dannyboy »
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

Online dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+2)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 4989
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Where have the adverts gone???,
« Reply #18 on: February 15, 2020, 01:00:41 PM »
Whoa!!!

Cancel what I just said. The adverts etc are showing on the log in page on the browsers UNTIL I log in - then they disappear. B*gger!
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

Online exmouthcraig

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+6)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1160
    • Awards
Re: Where have the adverts gone???,
« Reply #19 on: February 15, 2020, 01:11:27 PM »
 :hmmm: :confusedsign:

I dont view on anything other then my mobile BUT always full desktop site because I cant get on with the mobile version.

But as to why or what has changed I dont have a clue.

The little red Arrow changes the page top to a slightly different orientation but doesnt bring the adverts back so I'll wait for someone much cleverer than I to suggest what I have to do  :dunce:

 

Please Support Us!
February Goal: £60.00
Due Date: Feb 29
Total Receipts: £65.00
Above Goal: £5.00
Site Currency: GBP
108% 
February Donations


Advertise Here
anything
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal