!!

Not Registered?

Welcome!  Please register to view all of the new posts and forum boards - some of which are hidden to guests.  After registering and gaining 10 posts you will be able to sell and buy items on our N'porium.

If you have any problems registering, then please check your spam filter before emailing us.  Hotmail users seem to find their emails in the Junk folder.


Thanks for reading,
The NGF Staff.

Author Topic: Problems with the forum?  (Read 4900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Griffo

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 18343
  • Posts: 283
  • Country: wales
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #30 on: November 27, 2012, 02:09:42 PM »
Bit frustrating as I use my lunch break to check things over :(
Still, hopefully the new server will sort it

Your lunch break is from 9-5 isn't it?!   ??? :smiley-laughing: :smiley-laughing:

Nah - I have to have a workbreak between 12.20 and 13.20 :-X

... not forgetting coffee break from 12:21 to 13:19 ......

gawd, I miss those days!

Offline MinZaPint

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 19352
  • Posts: 1186
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #31 on: November 28, 2012, 01:31:08 PM »
And we're back again!

I think this will happen all week.  We'll be on the new server by the weekend. :(

I had the 12.30 break! pleased to note things will soon be OK  :thumbsup:
Cogito Sumere potum alterum

Offline gawain

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 18681
  • Posts: 184
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #32 on: November 29, 2012, 12:40:43 PM »
At 1225 , 29 Nov. Browser could not find forum, then okay when I tried again at 1237.

Online edwin_m

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1240
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #33 on: November 29, 2012, 11:24:32 PM »
For the last couple of days the forum has been accusing me of being a spambot (couldn't see any questions to answer to prove I wasn't) whenever I log in on the work laptop over my home broadband with VPN connected.  I can access the forum as normal if I disconnect VPN so I am linking directly rather than via the office.  I don't know if this means someone at work has been sending spam - certainly the IT people seem to behave like zombies so that could be it. 

Offline Illori

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 139
  • Country: us
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #34 on: November 30, 2012, 01:38:51 AM »
assuming you have a dynamic ip address, it is possible someone used that ip address for spam and you got caught by the forums anti-spam measures, i have disabled it on your account so it should not cause issues in the future.

Online edwin_m

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1240
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #35 on: November 30, 2012, 07:48:11 AM »
Seems to be working this morning - thanks for the prompt out of hours response.  Very unlike the IT people I normally have to deal with, but that's another story! 

Offline Tank

  • Administrator
  • Trade Count: (+30)
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 7581
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #36 on: November 30, 2012, 08:25:49 AM »
Glad it's worked out OK.  Thanks Illori!

Offline Northern Git

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 50
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #37 on: November 30, 2012, 12:53:53 PM »
Hi I could not get on today from 12.20 -12.45 Timed out error

Online PLD

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 2470
    • Hull Miniature Railway Society
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #38 on: November 30, 2012, 04:25:18 PM »
Hi I could not get on today from 12.20 -12.45 Timed out error
Similar sort of time I got message that could not connect to the database...

Offline Tank

  • Administrator
  • Trade Count: (+30)
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 7581
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #39 on: November 30, 2012, 04:32:26 PM »
Hopefully today was the last day and we'll be changing servers over the weekend.

Thank you for all of your help everyone.  :beers:

Offline Oldman

  • Trade Count: (+18)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 2058
  • Country: england
  • Gender: Male
  • Grumpy old git who hates sport
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #40 on: November 30, 2012, 05:18:17 PM »
Does that mean there will be a down time over the weekend?
Modelling stupid small scale using T gauge track and IDl induction track. Still have  N gauge but not the space( Japanese Trams) Excuse spelling errors please, posting on mobile phone

Online zwilnik

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 19730
  • Posts: 2029
  • Country: es
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #41 on: November 30, 2012, 09:27:34 PM »
Was ok at lunchtime today, but impossible to get into the forum at 9pm. Fingers crossed for the new server :)

Offline davieb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1664
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #42 on: November 30, 2012, 09:50:10 PM »
hi all  :wave:

tonight between 8.20 and 9.00 i also had problems with the forum running very slowly  :doh:

seems to have cleared up now  :claphappy:

dave  :thumbsup:

Offline port perran

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 12737
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #43 on: December 01, 2012, 07:03:45 PM »
Had problems with VERY slow performance last evening but now all seems fine.
Iíll get round to fixing it drekkly me Ďansome.

Offline dodger

  • Trade Count: (+4)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 979
  • Country: england
    • Awards
Re: Problems with the forum?
« Reply #44 on: December 02, 2012, 12:56:44 PM »
Had various difficulties between 1225 and 1245 today. Managed to log on at about 1235 but then couldnt access anthing until 1245. Several code 504 timeouts occured.

Dodger

 

Please Support Us!
January Goal: £60.00
Due Date: Jan 31
Total Receipts: £125.00
Above Goal: £65.00
Site Currency: GBP
208% 
January Donations

anything
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal