!!

Not Yet Registered?

Welcome to the N Gauge Forum!  We've currently hidden most of the threads due to the vast number of guests contributing in slowing the speed of the forum down.  Please register and login to see the many thousands of posts about our great hobby.  After registering and gaining 10 posts you will be able to sell and buy items on our N'porium.

If you have any problems registering, then please check your spam filter before emailing us.  


Thanks for reading,
The NGF Staff.

Author Topic: Posting issues when using an Android Tablet  (Read 456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online N_GaugeModeller

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 777
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Posting issues when using an Android Tablet
« on: February 09, 2021, 07:43:32 AM »
Hi

I keep having issues with the forum when using my Android Tablet

When typing either s new post or reply to a post the page often locks up, and sometimes I can keep typing but what I type does not show, if I click preview, what I had been unable to see is then shown and I can add more, but I have to keep pressing preview or it just locks up again and sometimes the page just locks and nothing but a reset works.

It took ages to type this with all the pickups.

I am using Chrome and don't have this issue on my Android phone or PC all using Chrome.

Any thoughts as to why I get this issue on my Tablet.

Thanks

NGM
There may be spelling and grammatical errors in my posts, I am Dyslexic so just think yourself lucky you can actually read what I have written.

I am also in the early stages of Alzheimer's and Vascular dementia so sometimes struggle with basic communication.

You don't need to point out my errors.  Thanks

Offline PLD

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 2717
    • Hull Miniature Railway Society
    • Awards
Re: Posting issues when using an Android Tablet
« Reply #1 on: February 09, 2021, 08:46:06 PM »
Never any problems with this forum, but had similar with another forum (uses different software) on my previous Tablet (an early Samsung c2013/4). The inbuilt browser then was a cut down version of Chrome not the full version.

My solution at the time was FireFox.

Online N_GaugeModeller

  • Trade Count: (+1)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 777
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Posting issues when using an Android Tablet
« Reply #2 on: February 10, 2021, 08:44:21 AM »
Just dumped Chrome and gone over to using Edge (Bizarrely a Chrome based browser) and the problem seems to have gone away.

Will be keeping a close eye on it though.

NGM
There may be spelling and grammatical errors in my posts, I am Dyslexic so just think yourself lucky you can actually read what I have written.

I am also in the early stages of Alzheimer's and Vascular dementia so sometimes struggle with basic communication.

You don't need to point out my errors.  Thanks

 

Please Support Us!
September Goal: £60.00
Due Date: Sep 30
Total Receipts: £80.00
Above Goal: £20.00
Site Currency: GBP
133% 
September Donations

anything
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal