!!

Not Registered?

Welcome!  Please register to view all of the new posts and forum boards - some of which are hidden to guests.  After registering and gaining 10 posts you will be able to sell and buy items on our N'porium.

If you have any problems registering, then please check your spam filter before emailing us.  Hotmail users seem to find their emails in the Junk folder.


Thanks for reading,
The NGF Staff.

Author Topic: No Video Showing On Uploaded YouTube Video  (Read 150 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+8)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 5811
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
No Video Showing On Uploaded YouTube Video
« on: November 29, 2019, 08:00:28 PM »
 :helpneededsign: I have created a short video and done it the same way, (I think), as other videos for 'Averingcliffe'. When I go to view the video on YouTube, the audio is there, but just a white screen. I have had a quick search on the help pages without finding a solution but will look in more depth tomorrow. In the meantime, does any one know an obvious thing I am doing wrong, or a quick fix?  ???
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

Online ntpntpntp

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 4735
  • Country: gb
    • Awards
Re: No Video Showing On Uploaded YouTube Video
« Reply #1 on: November 29, 2019, 08:03:38 PM »
Does the original file on your PC play ok?
Nick.   2016 celebrating the 20th anniversary of "Königshafen" exhibition layout!

Offline dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+8)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 5811
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
Re: No Video Showing On Uploaded YouTube Video
« Reply #2 on: November 29, 2019, 08:10:20 PM »
@ntpntpntp  Well I have just gone back to the shortcut I created on the desktop and there is nothing there! I have gone into 'VideoPad', where I created the initial video and it does not now exist. It was definitely working when I was playing it back earlier, so what I have done, I do not know. It looks like I may have to try and create the video again.  :hmmm:
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

Offline dannyboy

  • Larger Gallery
  • Trade Count: (+8)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 25492
  • Posts: 5811
  • Country: ie
  • Gender: Male
    • Awards
Re: No Video Showing On Uploaded YouTube Video
« Reply #3 on: November 29, 2019, 09:23:07 PM »
I have just created a new video, without any additional audio and it has uploaded to YouTube no problem.  :hmmm:
I have added the clip to the 'Show your Latest Loco and Rolling Stock Purchase' post.
David.
I used to be indecisive - now I'm not - I don't think.
If a friend seems distant, catch up with him.

 

Please Support Us!
July Goal: £60.00
Due Date: Jul 31
Total Receipts: £15.00
Below Goal: £45.00
Site Currency: GBP
25% 
July Donations

anything
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal