!!

Not Yet Registered?

Welcome to the N Gauge Forum!  We've currently hidden most of the threads due to the vast number of guests contributing in slowing the speed of the forum down.  Please register and login to see the many thousands of posts about our great hobby.  After registering and gaining 10 posts you will be able to sell and buy items on our N'porium.

If you have any problems registering, then please check your spam filter before emailing us.  


Thanks for reading,
The NGF Staff.

Author Topic: Re: My Layout called Old Warren TMD  (Read 2048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tank

  • Administrator
  • Trade Count: (+30)
  • Full Member
  • *****
  • N Gauge Society Number: 17910
  • Posts: 7693
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #15 on: March 18, 2013, 10:51:03 PM »
The problem should be fixed now thanks to Emanuele.  It was to do with the settings of the album, so thankfully nothing major. :)  You should all see the pictures once your Cache updates.

Online class37025

  • Trade Count: (+41)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 3955
  • Country: 00
  • Gender: Male
    • Awards
Re: Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #16 on: March 18, 2013, 11:00:43 PM »
many thanks all,
pics now displaying, and well worth the wait  :)
typed by fur box mechanic - dictated by brain on a chain

Offline Newportnobby

  • Global Moderator
  • Trade Count: (+105)
  • Full Member
  • *****
  • N Gauge Society Number: 21962
  • Posts: 38361
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #17 on: March 19, 2013, 08:09:05 AM »
Just to throw a spanner in the works, I'm on IE and can see the pics just fine :)

Offline davieb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1664
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #18 on: March 19, 2013, 06:44:12 PM »
Hi all  :wave:

I still cannot see owl'spictures in the Old warren thread  :doh:
but if i go to the media section , in the recent picture section i can see the pictures as thumbnails (Great pics BTW)

But if i try to expand them i still get the " you are not allowed to view..........." message  :doh:

But here is the strange one ..... there are two that i can expand Old warren 007 007 and old warren 007 006  :o

tried emptying cache and re-booting twice

and i get the same results in I.E and Chrome

dave  :thumbsup:

Offline OwL

  • Trade Count: (+16)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 15643
  • Posts: 2972
  • Country: mt
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #19 on: March 19, 2013, 09:13:51 PM »
I hope you manage to resolve......Otherwise you may end up doing this: :computerangry:


Proud New Owner of Old Warren Traction Maintenance Depot Layout.

http://www.c58lg.co.uk/  http://www.c60pg.co.uk/

Offline davieb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1664
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #20 on: March 19, 2013, 09:20:54 PM »
I hope you manage to resolve......Otherwise you may end up doing this: :computerangry:

I was just about to add a post  :uneasy:

I have just updated I.E to version 10 for 64bit on windows 7  :hmmm:

And I can now see the pics  :claphappy:

The new version of I.E is great , It's a lot faster than the old versions and is also a lot faster to load the forum than Chrome  :thumbsup:

and once again the photo's are great

dave  :thumbsup:

Offline OwL

  • Trade Count: (+16)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 15643
  • Posts: 2972
  • Country: mt
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #21 on: March 19, 2013, 09:29:12 PM »
I hope you manage to resolve......Otherwise you may end up doing this: :computerangry:

I was just about to add a post  :uneasy:

I have just updated I.E to version 10 for 64bit on windows 7  :hmmm:

And I can now see the pics  :claphappy:

The new version of I.E is great , It's a lot faster than the old versions and is also a lot faster to load the forum than Chrome  :thumbsup:

and once again the photo's are great

dave  :thumbsup:

Good. Im glad you got it sorted. Maybe this is what is affecting Trevor? (ChinaHand)
Glad you like the pictures, im working on some more. :thumbsup: :thankyousign:


Proud New Owner of Old Warren Traction Maintenance Depot Layout.

http://www.c58lg.co.uk/  http://www.c60pg.co.uk/

Offline davieb

  • Trade Count: (0)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1664
  • Country: england
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #22 on: March 19, 2013, 09:32:57 PM »
Hope I don't have the same problems with these  :laugh:

still can't see the others posted last night using chrome  ???

dave  :thumbsup:

Offline Tank

  • Administrator
  • Trade Count: (+30)
  • Full Member
  • *****
  • N Gauge Society Number: 17910
  • Posts: 7693
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #23 on: March 19, 2013, 09:39:55 PM »
Glad to hear it's solved the problem!  Fingers crossed for Chinahand too.

Offline Chinahand

  • Trade Count: (+5)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 18337
  • Posts: 1021
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Skype
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #24 on: March 20, 2013, 10:10:33 AM »
Nope. Still having the same problem. I'm using IE8 on Windows XP and have checked that I have the latest version. I've also cleaned out my caches and re-booted several times.

I'm still seeing the small boxes with the message "Sorry you are not allowed to view this file. Make sure you are connected to the server."

The boxes are 200 x 50 png files and, although the properties show them to be in the NGF (http://www.ngaugeforum.co.uk/SMFN/index.php?action=media;sa=media;in=4110;preview) they contain a hidden link to a website called 'Highslide JS' which I am assuming is where Owl originally stored and downloaded his pictures from. All his previous pictures are downloaded from Photobucket and I have no problems viewing them. I've tried opening Highslide JS in case I needed to be in their web site to view the pictures but this has still not solved the problem.

I have never seen this problem before on any forums I use and I suspect that the problem rests with how and where the pictures were originally stored. Is there any chance that Owl could try deleting the original pictures and re-posting them.
Regards,
Trevor (aka Chinahand)
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

Offline scotsoft

  • Trade Count: (+20)
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 6765
  • Country: scotland
  • Gender: Male
  • Scottish n' Newcastle
    • YouTube
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #25 on: March 20, 2013, 10:25:32 AM »
I hope this solves the problem Trevor  ;)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

cheers John.

Offline Chinahand

  • Trade Count: (+5)
  • Full Member
  • ***
  • N Gauge Society Number: 18337
  • Posts: 1021
  • Country: gb
  • Gender: Male
    • Skype
    • Awards
Re: My Layout called Old Warren TMD
« Reply #26 on: March 20, 2013, 10:30:50 AM »
Wheheeeey. Problem solved. Many thanks John.

Great pictures Owl and well worth waiting for.
Regards,
Trevor (aka Chinahand)
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)

 

Please Support Us!
September Goal: £60.00
Due Date: Sep 30
Total Receipts: £80.00
Above Goal: £20.00
Site Currency: GBP
133% 
September Donations

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal